If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Водната помпа я сменихме миналата година още . Това нали ти казвам ми докарва като на звука на хидравликата а там хидравличното масло не съм го сменял има-няма повече от 3 години . И това само сега в големите студове го чух .
Са се зачетох и гледам че на суперката и дават 80 000км на хидравличното масло, ма тва май не е за софия тука сигурно требе на 40 000 да го сменяме
Са се зачетох и гледам че на суперката и дават 80 000км на хидравличното масло, ма тва май не е за софия тука сигурно требе на 40 000 да го сменяме
На мойта преди Коледа го смених, че беше намаляло доста, а нямях за доливане (по-скоро не го намерих доливалото). И въпреки всичко вчера и завчера цирикаше като козленце. То дали при -250`С не става на грес, до го...
Явно сичките са така. Като я купих, виеше от -5 надолу. Смених чорбата - започна от -8-10. Преди няколко седмици налях една добавка за ATF - вчера не виеше хич (-11 в колата), двата дни преди това (-14 в колата) - линейка. Но поне за 2-3 минути се кротва сега.
Беше ми запушен и подгрева на тялото на дроселовата клапа. Оправих го и това.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Явно сичките са така. Като я купих, виеше от -5 надолу. Смених чорбата - започна от -8-10. Преди няколко седмици налях една добавка за ATF - вчера не виеше хич (-11 в колата), двата дни преди това (-14 в колата) - линейка. Но поне за 2-3 минути се кротва сега.
Беше ми запушен и подгрева на тялото на дроселовата клапа. Оправих го и това.
2-3 мин ?
При мене виеше (ама вие като вълк) 5-10 секунди не минути . Вчера вечерта и днеска вече не вие когато палим .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аз като се замисля и миналата годима май го дискутирахме това . Обаче до тази зима не ми е виела така , ама то и -20 няма всяка зима
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аз пък наблюдавам друга аномалия вече 2-ра зима - при много минуси явно ми замръзва някъде картерната вентилация и като няма откъде - започва да избива през капачката за наливане на масло или през щеката. Само не ми е ясно откъде толкова вода там, че да замръзва. Може би заради газта.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Аз пък наблюдавам друга аномалия вече 2-ра зима - при много минуси явно ми замръзва някъде картерната вентилация и като няма откъде - започва да избива през капачката за наливане на масло или през щеката. Само не ми е ясно откъде толкова вода там, че да замръзва. Може би заради газта.
Може, щото при мене няма такова нещо (или поне не съм видял де)...
С малко приключения - изпуснах една "глупава" крушка вътре и естествено нема вадене, ма зех още една и са бабата свети кат коледна елха откъм дупенцето.
Чуда се дали да идвам на повече срещи, щото от вас съм вече в преразход за крушки, деба....
Кат се видим следващия път да не установите, че ми е изгоряла крушката за насочване на емблемата....
Comment